Frissülő rövid jegyzetek

Vissza.

A csángó először magyar, aztán székely, és csak aztán csángó, nagyobbtól a halad a kisebb felé. Az ember előbb emberiségi, aztán nemzeti, aztán területi, de alapvetően családi és testvériségi.

Youtube-videóletöltéshez használható a Mozilla DownloadHelper, telepítési útmutató címe http://www.downloadhelper.net/conversion-manual.php oldal, létfontosságú dokumentumfilm-letöltéshez jól jöhet, mielőtt törölnék a filmet.

Jegyzeteim egy témáról:
Növényi tápláléknál a gluténnel, keményítővel vigyázzanak az arra érzékenyek, meg a többi gabonafehérjével, főleg ha teljes kiörlésű a gabona. a szépen fejlődő 23 millió lakosú Észak-Korea tele van almaültetvénnyel. (De most ismét szegénység van, mert rosszul sikerült egy másik reform.) Gyümölcsként együnk gyümölcscukrot. A sárgabarack igencsak egészséges, együk meg a magját is.
Ipari húst valahogy kerülni kéne, mert a sanyargatott állatok húsa, teje, tojása rákkeltő lehet a régi gyógyítók szerint. A legegészségesebb táplálék a régi gyógyítók szerint az, ami jólesik, kivéve, ha sanyargatták életében.
A téma, AnathDas nyomán. Az én blogom a Rovások rólunk blog, a többi blog a többieké.

Magyarok: Hold. Zsidók: Nap.

TXT-verzió.

Tengrikriszti.

Lap elejére.