Iszlám


Vissza a Kezdőlapra. Go to English Homepage.

Boldogasszony-kultuszunk is a tét!

Ez a rovat "arabellenes", de más népek sem jobbak, és egy arab is kedvelhető. Tehát egy nép jobbsága valójában éghajlatfüggő. Az erdei lét jóra nevel, próféta nem kell.
Ezt a rovatot sajnos dühösen írtam.

Az arabok is megkülönböztetik a népi tetteket a politikusi bűnöktől.
Első vad Korán-értelmezés csak Mohamed halála után.
A dzsihád a saját hibák megölése és fejlődésnek hercegnőmeséje.

Arabic ones are not racist. Holy war is microcosmic-allegoric folktale.
First fanatism was after Mohamed.

Vesztések és mérgek

  1. Németek elvesztik első világháborút, a pénzértőknek a túlélési esélyeik messzemenően jobbak. Haláltáborokat építenek, de sokan ezeket munkatábornak vélik.
  2. Közrendű zsidók ezrei halnak meg a haláltáborokban, és a túlélők frusztrált dühvel folytatják az őshazájukba telepedést, amely addig magyaros békességgel folyt.
  3. Az arabok a fehér ember gonoszságától visszatérnek az iszlám valláshoz, mert a vallás ad menedéket és a fanatizmus csökkenti-növeli a feszültséget. Most már keresztényüldözők. A keresztény palesztinok félnek a muszlimoktól, békés életük kirakatélet Európának. Ha ide kéne menekülniük szegény, de ingerült palesztinoknak.
  4. Fletó kilövetett szemeket, és azóta Putyin bolondot csinál a jobboldali érzelmű véleményalkotókból. Bábja lehetsz te is. Párttagként is. Civilként is. Nézd meg, mit láttál saját szemeddel, mit halottál másoktól, véleményt/hazugságot.
  5. Cigányt ölni akaratlan álhazafiasság, mert így a becsületes cigányok is meghalnak, vagyis azok is, akik nem néznek minket alantas fajnak az 1990 óta tartó szegénységük miatt. És mert magyarok is lopnak. És mert a lopott színesfémnek magyar a vevője. Ha a cigány házak üresek, akkor oda tudnak majd tuszkolni a furmányos vízlopó honfoglalók, akik vagy életben hagynak minket, vagy nem.
  6. És ha haragszunk minden zsidókra fájdalomtól, akkor az fáj nekik, és ők is meghülyülnek. És külső erők ellen nem tudunk összefogni.
  7. Az elmúlt évszázad a fájdalomtól hülyülés majdnem száz éve volt a világban. És lesz még legalább pár évig.

Még valami

Van egy szkítakeresztényes alrovatom ezen a lapon. A szkítakereszténység szentháromsága ugyanúgy többistenhit lehet egyeseknek, mint a vatikáni. És mint táltoshitünk Boldogasszony-Öregisten dualizmusa. Vallásszabadságunk része volt az a térítő pogány vallás is, mely az iszlámra térítés elő-szakaszának is használható, és amit tévedésből szkítakereszténységnek hívunk. A zsidókereszténységgel az árja dualisztikus gnoszticizmust kell szembeállítani, aminek alfaja szkítakereszténység. (Az uráli dualizmus a jók dualizmusa, a rossz csak egy undok kívülálló. Urál-altáji nép vagyunk, dicső rokonság, akiknek életét csak német és orosz álnokság tudta lelkileg is tönkretenni. Mások nem!)

Az előtérítés után aztán tilos lesz hinni benne, ha már áttértél iszlámra! És a táltos-sámán praktikájú falusi iszlámot támadják a közép-ázsiai muszlimok városi értelmiségijei, arab pénzből. És még valami: a muszlimok találtak ki, hogy a nőnek a szeretkezésért reggeli ajándék jár. És mégis lehet egy ilyen szenti iratot napjainkban nőellesen értelmezni, és úgy a kora középkorban, hogy Belső-Ázsiáig dúlunk mindenkit és rablunk, mert ez szent tevékenység. A vallási iratok kiforgathatók, mert van egy kicsi bennük abból a vad déli kultúrából ,amivel a részvét terjesztése érdekében legnagyobb szerzőik 200%-osan szembementek. Délen sem rosszabbak az emberek, csak éghajlati okokból régóta könnyebb rossznak lenni a trópusoktól északra, mint mifelénk még északabbra. Az éghajlat jellege engedi, hogy van-e szükségünk igazán szoros közösségi érzésre. Természetesen mindenütt van rá szükség, de fölismerni nem mindenütt kényszerülünk.

Az iszlámról

Jókat is az iszlámról

Jóslatok

Jelképek

Reading HTML Hungarians before reading About Islam

About Islam (With corrected links)

Also goods about Islam

Reading more about the religion(s) of the name of the sea (Corrected++) after reading about Islam

Izmaeliták

Sztyeppi iszlám
Steppic Islam (Corrected)

Dentumagyaria keletkezése (részlet)

És ekkor még békésebbek voltak az arabok. Ma sokan világiak ugyan, de visszatér az iszlám, és dühödik. Legalábbis dühödik.

Szkítakeresztényeknek (TXT): 1, 2, 3 (frissítve), 4 (új és csodás)

A kereszténység a magyar nyelvben a türk mitraizmusnak vagy az iráni manicheizmusnak lehetett a neve a napkereszt miatt, nevükhöz idomították a krisztiánizmus szót. A magyarok napjelképe inkább forrás alakú.

Vallástörténetetünk táltos-vonatkozású korrekciója

Szabadkőművesség, zsidók, magyarok, Talmud, muszlimok