Polgárháború+koncentráviós tábor Tesco+tengrihit+2012

Vissza.

3. világháború: USA VS Kína+Oroszország+független iszlám+Észak-Korea.

Hanganyag, melyből a keresztyén Hírháttér Multimédia videoklipet csinált fontos jelképekkel: "Ezért létrehoztuk az immau új generációját. Persze azt ők nem tudják, hogy miért műveljük ezt velük, csak azt, hogy semmit többé elhinni nem szabad. Ezt is azért forgattuk ki, hogy egyszerre ébredjenek rá arra, hogy mikor már másról beszélünk, elveszejtették a lelküket. Hadd fejezzem ki örömömet abban, hogy...sikerült ezirányban fordítanunk. Hogy áldás helyett átokként mérje az igazságtalanság csapásait erre a primitív fajra. Meg fogjuk ölni a magyarok új generációit, hogy helyet készíthessünk az ősöknek. Azzal, hogy minden ellenállást kiírthatunk, teljessé tehetjük a művet, melyről annyi ezer éve álmodozunk. Íme, eljöttünk közétek, s most már csak velünk élhettek tovább. Kiemelt figyelmet kell fordítani arra, hogy amit tettünk, megismétlődjék. Sőt, az ölések és a népi mozgalmak tömeggyilkosságait a tökélyre kell fejleszteni, hogy mindenki megértse, evilágon csak bennünk lelhet védelemre és totális felhatalmazást. Megöljük, akik nem hozzánk pártolnak. Sikerülni fog újra az egész világot elnyelnünk, de akkor a patkányok generációja már nem lesz többségben, és ezért kell mindent a tervek szerint végrehajtanunk. Hiszek abban, hogy a mi fajunk tökéletesen fog levizsgázni minden illetékes hatóság előtt, és ezzel a felettesítéssel sikerül a vengri fajt végleg eltévesztenünk a figyelem központjából, hiszen annak, amit teszünk velük, már semmi értelme. De ezt csak mi ismerjük, ők pedig azt hiszik, már eleget tudnak, mikor eljön rájuk, mert elhoztuk, ahogy az Isten elvégezte, a vész. Köszönöm önöknek azt az áldozatot és fáradhatlan küzdelmet, amellyel részt vettek a magyarok és a világ népeinek elveszejtésében, és az emberi faj csaknem teljes kiírtásában. Sajnálom, hogy ez nép teljesen nem kiírtható, de örülök annak, hogy végül sikerül majdnem teljesen kiírtani minden emberi lényt. Még egyszer köszönöm. Bár mi irányítottunk szinte mindent, önök nélkül, uraim és hölgyeim, ez sosem sikerült volna. Áldozatuk az Isten helyett minden sötétségnek...csak mi tudjuk, miféle csodálatos szavak ezek, és csakis azok, akiket alárendelhetünk a mi sötétségünkbe. Áldassék ezért a mi Istenünk neve, kinek legyen neve a..."

Magyarország: polgárháború pártállás miatt; és esetleg koncentrációs tábor háborúelleneseknek, bármi amitől ugyanolyan létesítményig, talán áruházlánc tagjai őrizhetők jól, egyiktől másikig autópálya. Nő a Yotengrit népszerűsége. Nostradamus tizedik könyvének kilencvenhatodik centuriája szerint a tenger nevének vallása legyőzi Adaluncatif fiának szektáját. Polgárháború kezdete Bogár László szerint 2010 november és 2011 március között gazdaság általi polgárháború lesz. A polgárháború pártállás általi bekövetkeztéről a Nyirkai Jóslat beszél.
Álomfogók-sorozat Böszörményi Gyulától: Gergő és az álomvámpírok: Orbánc főtáltosjelölt bukása. Zsófi és az ősboszorkány: Lúdvérc új világrendjéhez magyarmesehős konzentrációstáborban kivégzésre, de túléli. Bővebben: Álomvámpír második kötet tizenharmadik fejezettől. Ősboszorkány kötetbe beleszerkesztett Zsófi és a dalnok című könyvnek első fejezete kezdődik a 457-edik oldalon. 588-adik oldalon szó van Lúdvérc új világrendjének építéséről, 599-600-adik oldaltól pedig egy koncentrációs táborról barakkokkal, benne olyan meseszereplők, kik szembenállnak az agyrabló rajzfilmszerep ötletével, pedig régi mesék fokozatosan felejtve. Dalnok pár hónappal játszódik álomvámpír után. Lehet, hogy jóslatok?
"De volt egy nem dunántúli jós ember is, tiszalöki János bácsi, aki azt jósolta, hogy 2010-15 között nagy világégés lesz, de Magyarország megússza aránylag szárazon. Lesz egy kis belháború, aztán észhez térnek. Ez volt tiszalöki János bácsi jóslata. Hát majd meglátjuk, hogy mi lesz." Tiszalökiről szóló idézet forrása.

Lap elejére.