Tengerszél Terv

A terv eredete

Vissza.

A Tengerszél Terv bemutat (és használ) egy ideológiát, amely egy ideologikus önvédelem a neoliberális hazugságok és az iszlám fanatizmus ellen.

A két lényeges koncepciója e tervnek:

  1. a filozófiai védelem a neoliberalizmus rablásai és kontrollja ellen,
  2. és a vallásos védelem a muszlim és/vagy iszlamista aggresszió ellen, ha más vallás egy adott területen nem elég erős.

E szájt nem szájtja a Yotengrit Egyesület (fő) tagjának. E szájt teljesen civil szájt.

A Yotengrit Egyesület története: A táltosok alapítottak egyszer egy Kárókatona Rend nevű szervezetet a honfoglalás előtt, amelynek tevékenységét az inkvizíció korában biztonsági okokból titkosították. Ennek a rendnek a 49. vezetője, Máté Imre hozta teljesen nyilvánosságra a néphit pogány forrásait. A rend tanaiból többen megpróbáltak egyházat alapítani, de Máté Imre a rendjét bejegyeztette. Mivel most az államnak köszönhetően egyesület lett, így fönnáll a veszélye annak, hogy akinek van akár csak egyetlen könyve az ősvallásról Máté Imre által írott, az talán bírságot is fizethet majd egyszer, egy könyvért, amiben szó van a modern betegségek népi gyógyítási módszereiről. Ezek között az egyetlen állatkísérlet a puha apró állatok porítása volna kedélyjavító szerként való fölhasználása végett, ami a rákmegelőzésben lehet létfontosságú. Máté Imre ősvallási könyveit csak az álhazafias emberek pocskondiázzák, zsebre honfiskodók és parlamenti kiskanászok. A Kárókatona Rendet ért kritikák nem szólnak súlyos dolgokról, és nincsenek cenzúrázva, csak cáfolva. A New Age mozgalomra emlékezetető honlap-nyelvezet terjedése is volt már bírálva. Remélhetőleg nem lesz ebből semmi baj, és a szerzői jogi problémákból sem, és tényleg a valódi örökösök örökölnek állam bácsi helyett. Mindenesetre: aki maga akar utánanézni, hogy milyen a Yotengrit-téma, az olvasson ellenvéleményt, védőiratot, továbbá magukat a köteteket és a honlapot.

Amikor e lap még csupán elkészült, de nem sokat frissült, kissé dühös voltam.

Új momentum: önmagukat Galaktikus Föderációnak nevezők közéleti színpadra lépése előtt mutatni külföldieknek e projekt angol nyelvű részét. És az indiai Diksa-veszélyről angol nyelvű honlapot találtam: http://deekshadanger.weebly.com/index.html. Veszélye pszichózis, narkó, és akár halál is.